Megahub Development Oy

Käyttöpääoman rahoitus mahdollistaa nopean kasvun

Megahub Development Oy konsultoi logistiikka- ja tuotantotilojen kehittämistä sekä osallistuu erilaisiin hanke- ja kehitysprojekteihin.

Yrityksen projektinjohtaja Riku Sirén kertoo, että alalla hankkeet kestävät usein todella pitkään – jopa vuosien ajan.

Kun palkkio projektista maksetaan tyypillisesti vasta hankkeen toteuduttua on yhtälö haasteellinen kassavirran kannalta.

Vastaavan tilanteen vuoksi Sirénin omistama Megahub Development Oy päätyi hakemaan rahoitusta Vauraudelta.

“Lainaraha ei tullut mihinkään erityiseen projektiin, vaan pikemminkin se otettiin varmuuden vuoksi”, Sirén kertoo.

Pankki ei myöntänyt yrityksen tarvitsemaa limiittirahoitusta, joten Sirén ryhtyi pohtimaan muita vaihtoehtoja.

Tuttu kumppani suositteli hänelle Vaurauden Yrityslainat.fi-palvelua, ja Megahub Development Oy päätyi tätä kautta yrityksen pitkäaikaiseksi asiakkaaksi.

Sirén kävi lainaneuvotteluita suoraan Vaurauden rahoitusasiantuntijan kanssa, ja kertoi palvelun olleen nopeaa ja asiantuntevaa.

Hän antaa erityiskiitoksen Vaurauden palvelualttiudelle, joka kuvastuu esim. tilanteissa, joissa yhtiön kirjanpitoon vaadittavat dokumentit toimitetaan asiakkaalle aina pikimmiten.

Vaurauden Yrityslainat.fi-palvelusta saatu laina mahdollisti Sirénin yritykselle resurssit lähteä mukaan erilaisiin hankekehityksiin, sillä kassan hyvä kunto antoi tämän myöten.

“Vaurauden lainan kustannuksia verrataan usein pankkilainaan, mutta tämä on turhaa, sillä pankki vaatii vakuuksia.

Meidän kohdallamme lainaprosessi oli selkeä, sillä lainan kustannukset koko periodille oli valmiiksi laskettu”, Sirén kertoo.

Hän toteaa Vaurauden Yrityslainat.fi-palvelun rahoituksen olemassaolon helpottavan oman yrityksen tulevaisuuden suunnittelua, ja kehuu lainanhakuprosessia avoimeksi, selkeäksi sekä helpoksi.

 

 

Finnrelate Oy

Yrityslainat.fi löytyi laitevalmistajan suosituksesta

Finnrelate Oy oli pyörittänyt menestyksellisesti kirpputoriliiketoimintaa 2,5 vuotta, mutta tilanne ei ollut optimaalinen.

”Kaksikerroksisen toimitilan yläkerta ei tuottanut toivottua tulosta”, kertoo liiketoimintaa johtava Mika Hyvönen.

Vuosikymmeniä alalla toimineena, ja vahvan kokemuksen omaavana yrittäjänä Hyvönen päätyi laittamaan kirpputori Moduulin uuteen uskoon.

Hän päätti kasvattaa toimitilojen tuottavuutta ja perusti yläkertaan kuntosalin.

Ratkaisu kuulostaa erikoiselta, mutta itseasiassa tilassa oli aikoinaan toiminut kuntosali, joten tila oli paikallisille ihmisille tuttu.

 

Kuntosalia varten kiinteistön tiloja tuli remontoida ja kuntosalilaitteet tuli hankintalistalle.

Investoinnit Hyvönen päätti toteuttaa osittain lainarahalla.

Hänen tuttavansa – kuntosalilaitteita myyvä yrittäjä – kertoi hakeneensa vastikään lainaa Vaurauden Yrityslainat.fi-palvelusta.

Ystävän vahvan suosituksen myötä myös Hyvönen päätyi vaihtoehtoja tutkittuaan Vaurauden yrityslainat.fi-palvelun asiakkaaksi.

Hän totesi lainanhakuprosessin olleen nopea ja selkeä, ja kehui dokumenttien sähköisen lähettämisen helppoutta.

Kyseessä oli Hyvösen ensimmäinen yritykselleen hakema laina, ja hän oli erittäin iloinen sen vakuudettomuudesta ja ehdoista.

Yrityslainat.fi-palvelun laina mahdollistaa yrityksen kasvun, jonka seurauksena Hyvönen odottaa liikevaihdon vähintään tuplaantuvan – ehkä jopa triplaantuvan.

Rahoituksen mahdollistaneella investoinnilla on myös toinen positiivinen koko yhteiskunnalle sillä kuntosalille on tarkoitus palkata uusi työntekijä.

 


Lue lisää yrityslainoista ja niiden käyttökohteista sivuilla: VertaaYrityslainat.fi